Suuremmat Biopuhdistajat

Vestellin suuren Biopuhdistajan voit asentaa harmaiden jätevesien järjestelmäksi esimerkiksi pienellä asuinalueella tai tuotantaitoksessa. Mahdollisesti syntyvät WC-jätevedet, voidaan johtaa erilliseen umpisäiliöön.

Vestellin suurella Biopuhdistajalla päästään korkeaan puhdistustasoon ja se soveltuu järjestelmäksi myös tiukempiin vaatimuksiin esimerkiksi ranta-alueilla.

Pyydä tarjous 

Kuvaus

Mitoitetaan aina kohteeseen sopivaksi​

Suuremmat Biopuhdistajat mitoitetaan aina jokaiseen kohteeseen sopivaksi.

Suuremmat Biopuhdistajat toimitetaan suoraan tehtaalta asiakkaalle ja niiden valmistuksessa hyödynnetään tehokasta tuotantoa. Tuotannon laadusta ja vastuullisuudesta kertovat ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ISO 14001 – ympäristösertifikaatti.

Ensimmäisenä sanasta mittatilaus voisi tulla mieleen korkeat kustannukset, mutta tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Mittatilauksena valmistettavat Vestellin Biopuhdistajat ovat valmiita kokonaisuuksia ja jäävät kokonaiskustannuksia arvioitaessa useita tuhansia maaperäkäsittelyä edullisemmaksi. Vestellillä mittatilauksena valmistettu tarkoittaa edullista hintaa, joskin varastotuotteita pidempää toimitusaikaa. Suurempien Biopuhdistajien toimitusaika tilauksesta on noin 4–8 viikkoa.