Ale!

Pisaran suodatinkuitu

105,00  (Alv0% 84,68 )

Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen. Asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Toimitusalue: Toimitusalueena koko Manner-Suomi poislukien lossi- ja lauttayhteyksien takana olevat saaristoalueet. Voit tiedustella asiakaspalvelustamme toimituksista toimitusalueen ulkopuolelle.

Rahti: Rahtivapaa toimitus.

 

Suodatinkuitu on kotimaista ekologista luonnonkuitua. Käytön jälkeen kuidut voidaan käyttää maanparannukseen tai kompostoida. Pisara-harmaavesisuodattimen puhdistusteho perustuu suodatinkuituun, joka ylläpitää suodattimen biologista puhdistusprosessia. Pisaran suodatinkuitumateriaali sisältää yhden huoltokerran kuitumateriaalin eli noin 85l suodatinkuitua levitettäväksi jakolevyjen päälle.

Kuvaus

Pisaran suodatinkuitu

Suodatinkuitu on kotimaista ekologista luonnonkuitua. Käytön jälkeen kuidut voidaan käyttää maanparannukseen tai kompostoida.

  • Tuotetiedot: Vestelli harmaavesisuodatinkuitu 85l (seulottu rahkaturve, leikkurilla vakioitu fraktio)
  • Soveltuu: Vestelli Pisara -harmaavesisuodattimet
  • Lisäaineet: Ei lisättyjä aineita
  • Raskasmetallit: Raskasmetallien pitoisuudet alittavat maa- ja metsätalousministeriön enimmäisrajat, josta ei aiheudu rajoituksia tuotteen käytölle.
  • Varastointi: Kuivassa

Lisätiedot

Paino 13 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 48 × 17 cm (senttimetri)